top of page

Hva jeg baker

HVILKE SMAKER/HVILKEN STØRRELSE?

 

Jeg baker mye forskjellig av smaker og dere har sikkert noe dere liker bedre enn annet.
Kakene jeg baker mest er Gulrotkake, Sjokoladekake, Vaniljekake og Nøttekake.

Disse fyller jeg med forskjellige kremer og fyll.

Fyll i kakene kan være:
syltetøy, bærmousse, sjokolade mousse eller ganache av lys eller mørk sjokolade, gul krem, kremer med karamell, vaniljekrem og bærfyll, eller smak av rom, cognac eller kirsch.

Jeg lager alt selv. 
Alle mine kaker kan også lages som cupcakes.​

 Favorittkombinasjonene fra mitt kjøkken er:

* Gulrotkake med eller uten lemoncurd og frisk ostekrem.

* Sjokoladekake med sjokolademousse, salt karamell/eller nougatkrem/eller bringebærmousse og ganache, med eller uten nøtter.

* Vaniljekake med eller uten bær i både kakebbunn og kremer. 

* Nøttekake/glutenfri fylt med firkløverkrem, gul krem, mousse og nøtter.

Alle kakene jeg baker kan kamufleres i herlig farget eller hvit marengssmørkrem med smak av vanilje, sjokolade eller bær. 

Her er noen av mine kakeoppdrag og hvordan ulike kaker kan få ulik størrelse. 

Alle kakedesign er unike og tilpasses kundens ønsker.

Org.nr: 930526975

bottom of page